Ingredientes: Arroz bomba (300 gr), aceite de oliva virgen extra, tomates (2 unidades), judías planas (200 gramos), azafrán (unas hebras), alubias (200 gramos), Pollo (4 muslos), 1,5 l de agua, sal y pimienta.
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Preparación:
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+Trocea el pollo (sin piel), añade sal y pimienta y asa la carne en una paella (sartén circular) con mucho aceite de oliva.
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+Cuando esté tostada la carne, apártala hacia el extremo de la paella, dejando el centro de la paella vacía.
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+Ralla los tomates y ponlos en el centro, junto con las alubias. .
+Trocea las judías planas y las añades. Añade el agua. Agrega sal, el azafrán y deja cocinar a fuego medio durante 18-20 minutos.
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+Prueba el caldo antes de echar el arroz. Agrega el arroz y extiéndelo por toda la paella con una cuchara de palo.
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+Cocina 6-8 minutos a fuego fuerte.
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+Cocina otros 10-13 minutos a fuego lento e introduce una rama de romero cuando queden 5 minutos. Deja reposar 5-8 minutos. Y sirve.
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¿Habéis comido ya?
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Preparación:
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+Trocea el pollo (sin piel), añade sal y pimienta y asa la carne en una paella (sartén circular) con mucho aceite de oliva.
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+Cuando esté tostada la carne, apártala hacia el extremo de la paella, dejando el centro de la paella vacía.
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+Ralla los tomates y ponlos en el centro, junto con las alubias. .
+Trocea las judías planas y las añades. Añade el agua. Agrega sal, el azafrán y deja cocinar a fuego medio durante 18-20 minutos.
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+Prueba el caldo antes de echar el arroz. Agrega el arroz y extiéndelo por toda la paella con una cuchara de palo.
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+Cocina 6-8 minutos a fuego fuerte.
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+Cocina otros 10-13 minutos a fuego lento e introduce una rama de romero cuando queden 5 minutos. Deja reposar 5-8 minutos. Y sirve.
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¿Habéis comido ya?
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English version
Ingredients: Pumpkin rice (300 gr), extra virgin olive oil, tomatoes (2 units), flat beans (200 grams), saffron (some strands), beans (200 grams), Chicken (4 thighs), 1.5 l of water, salt and pepper.
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preparation:
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+ Chop the chicken (without skin), add salt and pepper and roast the meat in a paella (circular pan) with a lot of olive oil.
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+ When the meat is toasted, set it aside towards the end of the paella, leaving the center of the paella empty.
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+ Grate the tomatoes and put them in the center, along with the beans. .
+ Chop the flat beans and add them. Add the water. Add salt, saffron and let cook over medium heat for 18-20 minutes.
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+ Try the broth before pouring the rice. Add the rice and spread it throughout the paella with a wooden spoon.
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+ Cook 6-8 minutes over high heat.
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+ Cook another 10-13 minutes over low heat and introduce a rosemary branch when 5 minutes remain. Let stand 5-8 minutes. And it serves.
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Have you eaten yet?
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preparation:
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+ Chop the chicken (without skin), add salt and pepper and roast the meat in a paella (circular pan) with a lot of olive oil.
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+ When the meat is toasted, set it aside towards the end of the paella, leaving the center of the paella empty.
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+ Grate the tomatoes and put them in the center, along with the beans. .
+ Chop the flat beans and add them. Add the water. Add salt, saffron and let cook over medium heat for 18-20 minutes.
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+ Try the broth before pouring the rice. Add the rice and spread it throughout the paella with a wooden spoon.
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+ Cook 6-8 minutes over high heat.
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+ Cook another 10-13 minutes over low heat and introduce a rosemary branch when 5 minutes remain. Let stand 5-8 minutes. And it serves.
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Have you eaten yet?
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